Zoek
RSS

Blog

Opmerkingen (0) 100% Limburgs
Als Limburgse bakker wil je een échte Limburgse vlaai bakken en de grondstoffen zo dicht mogelijk bij huis halen. Limburgse Appels Ben jij ook zo dol op appels? Wij ook! Daarom gebruiken we alleen de beste appels voor onze lekkernijen. Ze komen van Fruitbedrijf Grooten uit Eys, een familiebedrijf dat al generaties lang de lekkerste appels teelt op deze prachtige locatie in de Zuid Limburgse heuvels.
Opmerkingen (0) Patisserie
Mestrom's Patisserie, een naam die in de regio bekendstaat om de heerlijke gebakjes en patisserie, is het resultaat van ware passie en vakmanschap. Het begon allemaal met de creativiteit en toewijding van de banketbaksters, die met veel liefde en zorg de meest verrukkelijke lekkernijen creëerden. De banketbaksters bij Mestrom's Patisserie hebben een reeks gebakjes gemaakt die de smaakpapillen doen dansen van vreugde. Deze nieuwe creaties waren zo verbluffend dat de beslissing werd genomen om ze de naam "Mestrom's Patisserie" te geven, een eerbetoon aan de kunst van het bakken die hier wordt gevierd.
Opmerkingen (0) Rustiek
Rustiek van Mestrom is geen gewoon brood; het is een kunstwerk van smaak en ambacht. Dit brood wordt gemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten en is vrij van E-nummers en lactose. Het geheim achter zijn buitengewone smaak ligt in het langzame bereidingsproces van meer dan 24 uur. Geduld en vakmanschap worden samengebracht om een brood te creëren dat rijk is aan smaak, geur en malsheid. De essentie van Rustiek ligt in de tijd en aandacht die eraan is besteed.
Opmerkingen (0) Nonnevotten
Nonnevotten
Blog archief